Официјален застапник на декоративни тапети од повеќе реномирани европски компании како Elitis, Grandeco, BN и Duralmond.

Компанијата Ground Fashion постои на македонскиот пазар од 2009 година, а од пред неколку месеци го нов продажен салон на улица 29 Ноември бр. 19, локал 8 спроти Универзална сала-Скопје.

Ексклузивен застапник на македонскиот пазар е на реномирани производители  Elitis, Grandeco, BN и Duralmond кои произведуваат високо квалитетни и декоративни тапети и панели. Потрошувачите во салонот на Ground Fashion имаат можност за избор на најразлични декоративни тапети за внатрешно уредување произведени од високо квалитетен, специјален винил материјал кој е лесен за одржување, производи кои можат да се чистат дури и со влажни крпи и со употреба на детергенти. 

Независно дали сакате да го уредите својот дом, канцеларија, хотел или кафуле, компанијата Ground Fashion нуди најразлични дизајни на тапети, во класичен или модерен изглед, со широк спектар на бои и дезени, а  може да се нарачаат и уникатни тапети креирани од врвни европски дизајнери кои соработуваат со овие компании.

Покрај тапети потрошувачите во Ground Fashion можат да нарачаат и декоративни Duralmond панели, кои покрај за внатрешно може да се користат и за надворешно уредување. Duralmond производите се добиени од комплексен материјал добиен со мешање на природни и синтетички смоли. Моделирани во било која форма или текстура, обезбедуваат единствен материјал за украсување на површини. Тие се изработени од биоразградлив материјал, кој може да се рециклира, водоотпорни, со добра акустика и отпорност на оган.

Ground Fashion –лесен и брз начин за создавање посебни и интимни домашни простори

One thought on “About

 1. Hello Director,

  Nice to meet you, this is Zion Chou from China, it’s nice to write to you.
  We export different materials of wallpapers from China, and solve clients one shop purchase schedule.

  I visit your website, you are one representative of decorative wallpaper from several renowned European companies.
  We can provide PVC and Vinyl materials too, even we can provide Non-woven material to increase your product range.

  Our Non-woven materials can provide personal order, quantity is small, and the pattern design is 100% Customization.
  1) For example, if your customer want to need 12.87 sq.meter wall mural with Superman Pattern, and the delivery time just only 1.5 weeks.
  We can solve.
  2) Another one, when your customer find one pattern design that looks like France Luxury Library Decoration, the quantity only 22.22 sq.m.
  We also can solve it.

  Do you have interesting… or you want to learn more details…
  You can send email or whatsapp message to me, I’d like to answer your question or explain doubt.
  Wish we can supply new product to you, and support good quality to increase your market.

  Looking forward to hear from you soon.
  Nice day.

Leave a Reply

Your email address will not be published.