Tocka.com.mk: Автентични и уникатни “Wall&decò” тапети и во Скопје

tocka_1

Дали некогаш сте помислиле дека во вашето купатило можете да ставите водоотпорни тапети и да креирате фасцинирачки визуелни !

Дека на вашата тераса можете да имате цветна градина, а да немате ниту едно цвеќе! Водени од својата фантазија, како и од потребата на луѓето да имаат атентичен простор кој ја симболизира нивната индивидуалност и енергија италијанските дизајнери во компанијата Wall&deco, специјализирана за декоративни внатрешни и фасадни тапети креираа нова, уникатна . Истата од неодамна е присутна и во Македонија преку компанијата Ground Fashion (www.groundfashion.com) присутна со продажен салон на улица 29 Ноември бр. 17, локал 8 спроти Универзална сала-Скопје.

tocka_2

Да се има сопствен простор како од списание, или како некоја холивудска звезда, е нешто што повеќето луѓе го посакуваат. Но дефинитивно едно е заедничко за сите, а тоа е дека просторот во кој го поминуваме поголемиот дел од денот без сомнение сакаме да изгледа беспрекорно.

Да изобилува со шарм и топлина! Во него да ни биде убаво, да не радува и опушта…во него да уживаме со домашните и пријателите. Токму тоа го овозможуваат уникатните високо квалитетни тапети Wall&deco изработени од специјален винил материјал кој е биоразградлив и лесен за одржување, водоотпорен со добра акустика и отпорност на оган, и кој може да се рециклира. Read More 

Leave a Reply

Your email address will not be published.